Espanol
NederlandsEnglishDeutsch

Electronische Valve Protector

Vogels Autogas maakt veel gebruik van het electronische klepsmeersysteem van Valve Protektor. Het systeem bestaat onder andere uit een reservoir en een pomp die electronisch aangestuurd wordt. Het reservoir is voorzien van een niveausensor die een signaal stuurt naar een controle lampje in de auto die aangeeft wanneer het reservoir (bijna) leeg is. De juiste dosering kan ingesteld worden door electronische unit van de Valve Protector of via de laptop middels een programmeerkabel. Alle in de Valve Protector set gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit.

 


Xtreme Protect Klepsmeerolie

In combinatie met het hiervoor genoemde Valve Protector Systeem adviseren wij u de Xtreme Protect klepsmeer olie.
Deze Xtreme Protect Valve Saver is geschikt voor alle types doseersystemen.
• Beschermt zowel klep als klepzitting.
• Reinigt het injectiesysteem.
• Smeert de verbrandingskamer.
• Verlengt de levensduur van de motor.
• Vermindert de uitstoot van schadelijke stoffen.
• Is geschikt voor zowel LPG- als aardgasmotoren.
Deze Valve Saver is verkrijgbaar in bussen van 1 liter en cans van 5 liter en zijn voorzien van een zelfklevend etiket met QR-code. Dit etiket kunt u in de gebruikershandleiding plakken om zo aan te kunnen tonen dat de olie regelmatig aangevuld wordt.

Flashlube

Vogels autogas is distibuteur voor de volledige product lijn van Flashlube producten voor de Benelux, Duitsland en Engeland.
Flashlube is een systeem voor de bescherming van de kleppen van uw motor. Bij dit systeem worden de kleppen gesmeerd door de Flashlube olie, die bestaat uit een aantal loodvervangende producten. Het product is ontwikkeld in Australië en is winnaar van de prijs op de ‘Great Australian Science Show’. Wij raden de installatie van het Flashlube systeem aan op de meeste LPG-systemen.
Flashlube Valve Saver Fluid is eveneens te gebruiken als loodvervangend additief voor voertuigen die voor 1986 gebouwd zijn.
De traditionele Flashlube kit


JLM 

Vogels autogas is distibuteur voor de volledige product lijn van JLM producten voor de Benelux , duitsland en Engeland.

De nieuwe JLM Valve Saver Kit is de meest betrouwbare manier om JLM Valve Saver Fluid in het injectie systeem van uw voertuig te injecteren. De JLM valve saver kit samen met de JLM valve saver fluid zijn als enigste klepsmeer middel onafhankelijk getest door een onafhankelijke Duitse universiteit "Hochschule für Technik und Wirtschaft des Saarlandes
Een vol reservoir (400ml) beschermt uw motor voor 4000 km (behandelt 400 liters brandstof). Voor inbouw instructies verwijzen wij u naar de inbouw handleiding die u onder op de pagina kan downloaden.
De nieuwe JLM Valve Saver Kit is geschikt voor alle Benzine-, LPG-, CNG-, Heftrucks-, Industriele - of Agrarische motoren. 


De nieuwe JLM Valve Saver Kit is uitsluitend geschikt voor JLM produkten. Het gebruik van andere merken zal het filter & pompsysteem verstoppen, en sluit aanspraak op garantie uit.             

 


Online Service

Start hier hulp bij het online oplossen van storingen.

Rijdt u nog niet op LPG?


VGI

Het Vogels Gas Injection (VGI) gassysteem is één van de meest moderne autogassystemen


© VOGELS AUTOGAS | Ekkersrijt 3016 | 5692 CA SON | THE NETHERLANDS | TEL +31 (0)499 473229 | FAX +31 (0)499 460762 ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY STATEMENTDISCLAIMER