Espanol
NederlandsEnglishDeutsch

R115 

Voor auto's van bouwjaar 2015 of later geldt dat deze voor het laag tarief motorrijtuigenbelasting in aanmerking komen wanneer er voldaan is aan de R115. Dit betekent dat de installatie dient te bestaan uit specifiek voorgeschreven componenten. Daarnaast dient het specifieke voertuig ook op de lijst te staan die een onderdeel vormt van het R115 document. Hieronder zullen wij een vereenvoudigde lijst van deze voertuigen per merk plaatsen.

Let op: het gaat hier om een vereenvoudigde lijst. Voor bevestiging dient u contact op te nemen met een van onze dealers. Doet u dit bij voorkeur aan de hand van het kenteken van de auto in kwestie. Op basis daarvan kan pas definitief bepaald worden of R115 van toepassing is. 

Indien de R115 niet op uw voertuig van toepassing is kan vaak alsnog een LPG installatie gemonteerd worden echter komt u dan in aanmerking voor het hoog tarief motorrijtuigenbelasting. 

In diverse lijsten vindt u groen gemarkeerde regels. Dit zijn voertuigen die onder R115 goedkeuren vallen die volgens de nieuwste WLTP norm getest zijn.

AbarthAlfa Romeo
Audi MPI
Audi DI

BMWCadillac
Chevrolet Chrysler
Citroen MPICitroen DI
Dacia MPIDacia DI
Daihatsu MPIDodge
FiatFord
HondaHyundai MPI
Hyundai DIJaguar
JeepKia MPI
Kia DILancia
Land RoverMaruti
MaybachMazda
Mercedes Benz MPIMercedes Benz DI
MitsubishiNissan MPI

Nissan DIOpel MPI
Opel DIPeugeot MPI

Peugeot DIPorsche MPI
 Porsche DIRenault MPI
Renault DISaab MPI
Seat MPISeat DI
Skoda MPISkoda DI
SmartSuzuki
SubaruTata
Toyota MPIToyota DI
VauxhallVolkswagen MPI
Volkswagen DIVolvo


Opmerking voor de dealer van Vogels, Eurogas en Lovato gasinstallaties:
Ook u willen wij verzoeken eerst contact met ons op te nemen zodat wij u verder kunnen informeren over de voorwaarden van de R115 voordat u een definitieve afspraak maakt met de klant. De R115 is namelijk van meerdere factoren afhankelijk en dat kan bijvoorbeeld van invloed zijn op de samenstelling van componenten van de te leveren set en bijbehorende prijsstelling. Beschikbaarheid van directie injectie voertuigen onder voorbehoud. Niet alle directe injectie auto's in deze lijst hebben wij zelf gezien en/of ervaring mee. Voor meer informatie kunt u contact opnemen op telefoonnummer 0499-473229. 


Wijzigingen en drukfouten voorbehouden

 


Online Service

Start hier hulp bij het online oplossen van storingen.

Rijdt u nog niet op LPG?


VGI

Het Vogels Gas Injection (VGI) gassysteem is één van de meest moderne autogassystemen


© VOGELS AUTOGAS | Ekkersrijt 3016 | 5692 CA SON | THE NETHERLANDS | TEL +31 (0)499 473229 | FAX +31 (0)499 460762 ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACY STATEMENTDISCLAIMER